Vi är Horseteam

Horseteam är ett gäng hästintresserade ungdomar som brinner extra mycket för hästar och ridsporten, dom är aktiva på sociala medier och bloggar på sina egna bloggar. Personerna är noga utvalda till att kunna representera Horseteam på sociala medier och även kunna ta del av alla förmåner. Här nedanför hittar du information om alla medlemmar i Horseteam. 
Vill du bli en del av horseteam? Tveka inte att kontakta oss!

Ebba Carlström

19 år, Småland, Hoppning

Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en tjugo årig tjej från Småland. Jag började min karriär som många andra på ridskola för ungefär 11 år sedan och sedan dess har jag varit som fast och hästarna och ridsporten är nu mer min passion i livet. Alla dessa år senare har jag både haft medyttarhästar, foderhästar samt egna hästar men just nu står jag mer eller mindre hästlös dock har jag fått chansen att utvecklas ihop med en kompis storhästar i jakten på en egen häst.

Genom åren har jag provat på lite alla möjliga inriktningar men jag kände ganska så omgående att hoppning var min last i livet trots hopprädsla. Jag har tävlat upp till LC på ponny i dagsläget men jag har planer på att klättra i klasserna på storhäst. Min filosofi här i livet är ”if you tried your best you’ve already won, vilket enkelt blir översatt till om du bara försökt så har du vunnit. Man vet aldrig hur det kommer att gå förrän man gett det ett försök. Att gå runt ovetandes hur något kunde ha blivit är väldigt jobbigt och det var därför jag nu mera lever efter de citatet.

Carlström Equestrian var en ide som dök i huvudet när jag sagt hejdå till min medryttarhäst efter 4 år. Jag ville hitta på något nytt men även något som kunde representera mig. Något som folk skulle kunna komma ihåg. Så planen är att så småning om bygga vidare på detta för att se hur långt det går att komma. Jag ser på detta långsiktigt och tror att jag i framtiden kommer kunna bygga vidare på det och låta det vara mer än ett namn på sociala medier. Välkommen in till mig!

Blogg:http://www.carlstromequestrian.horseteam.nu
Instagram: ebbacarlstrm
Facebook: Ebba Carlström

Marica Lindberg

25 år, Dalarna, Western ridning

Mitt namn är Marica Lindberg 25 år och bor i Dalarnas skogar, i Bjursås närmare bestämt. Jag är inte bara grundaren till hela det här projektet, jag ingår också i teamet. Jag brinner för western ridningen och skolade om mig till western ryttare för 5 år sedan. Tränar och tävlar min medryttarhäst Buffalo Soldier som är en arabkorsning på 20 år. 

Mitt namn är Marica Lindberg 25 år och bor i Dalarnas skogar, i Bjursås närmare bestämt. Jag är inte bara grundaren till hela det här projektet, jag ingår också i teamet. Jag brinner för western ridningen och skolade om mig till western ryttare för 5 år sedan. Tränar och tävlar min medryttarhäst Buffalo Soldier som är en arabkorsning på 20 år. 

Tillsammans med Buffalo så tävlar jag bland annat i grenar som western riding, western pleasure och jag vill nosa lite på rening och trail. 

Jag har sysslat med hästar i ungefär 10 år med lite pauser från hästarna. Är utbildad travhästskötare men jobbar som barnskötare på förskola, när jag inte jobbar pysslar jag med Horseteam, bloggar, aktiv på sociala medier och fotograferar.

Blogg: www.maricalindberg.horseteam.nu
Instagram: MariicaLiindberg
Facebook: Marica Lindberg

Mira Lindgren

28 år, Dalarna, WE/Dressyr

Jag är 28 år gammal, född och uppvuxen i Göteborg. Gick på Högskolan i Halmstad där jag pluggade till Webbdesigner innan jag hamnade i Dalarna på världens bästa jobb som supporttekniker på Esri Sverige. Jag extraknäcker också som frilansfotograf samt håller träningar, främst i dressyr, för ett gäng glada privatelever. 

Jag har tidigare jobbat som ridlärare på olika ridskolor och jag älskar att lära ut.Jag har ridit sedan barnsben men aldrig haft råd att köpa egen häst förrän jag var vuxen. Dressyren ligger mig varmt om hjärtat, men så även Working Equitation. 
Min filosofi med min häst är att min häst ska kunna göra allt. Vill jag spontant åka och testa på något nytt, så ska det gå att göra. Och jag är hela tiden öppen för att testa nya saker, nya strategier och lägger ofta om fokus och mål. 

Som ryttare måste man vara lyhörd, öppensinnig, ödmjuk och självkritisk.  Jag analyserar ofta och mycket varför saker och ting går som de går. Försöker få filmat när jag tävlar så att jag vet vad jag kan förbättra. Tar hjälp av tränare och andra människor för att hela tiden hjälpa mig och hästen att utvecklas som ett team. 

Nu har jag en egen häst, Casanova, som är min första egna häst. När han kom till mig (september 2013) var han bara precis inriden i alla gångarter, 5 år gammal och mest riden i skogen. 

Nu, några år senare har vi lyckats kvala till MsvB-dressyr, debuterat MsvB:2, tagit placeringar upp till och med MsvC, tävlat Working Equitaton och Casanova har till och med vunnit Div 2 (100cm-115cm) i Hoppning.

Blogg: http://www.miranova.horseteam.nu
Facebook: Mira Lindgren
Instagram: Trattikatti


Rebecka Johansson

22 år, Långviksmon, Western Ridning

Mitt namn är Rebecka, jag är 22 år gammal och bor i norra Sveriges inland. I dagsläget studerar jag till 
lärare och på fritiden är det hästen som är prio 1. 

Mille eller Precious Miles som har egentligen heter är en 8:a årig Quarter valack. Mille och jag rider western och vårt fokus ligger på showgrenarna såsom horsemanship och trail. Mille har varit min i 2 år och vårt mål i år är att komma ut på fler och större westerntävlingar för att samla mer erfarenhet. 

Blogg: http://teampreciousmiles.horseteam.nu/
Instagram: teampreciousmiles

Irmeli Niskasaari

23 år, Småland, Allround

Irmeli heter jag, en tjej på 23 år som senare under året blir hela 24 år gammal. Född och uppväxt i dem småländska skogarna där jag trivs bra. Dock finns alltid drömmen om att flytta neråt till Skåne. Jag började blogga för några år sedan och det hela började med en blogg som jag visade upp mina foton jag fotograferat. Det utvecklades sedan till en mer vardagsblogg. Jag red många år på ridskola innan jag började på ett naturbruksgymnasium, där gick jag med inriktningen häst och blev utbildad hästskötare. Efter det jobbade jag på ett ridläger där jag hyrt två Foderhästar ifrån. Caspar en Lipizzaner och Garboso en P.R.E.

På min fritid så rider jag lite olika hästar då jag ej äger någon själv. Under sommaren ska jag dock arbeta på ett ridläger där jag får möjligheten att rida lite olika hästar. Jag fotograferar även samt tycker om att redigera bilder i Photoshop. I höst ska jag försöka ta mitt CE kort och börja jobba som Lastbilschaufför.

Mina framtida mål är att utbilda mig till ridlärare och göra det jag trivs med allra bäst.

Blogg: http://equimme.horseteam.nu/
Instagram: Irmelielina

Sofie Vianden

20 år, Ljungsbro, Allround

Mitt namn är Sofie och jag är en tjugo årig tjej från centrala Östergötland. Inom hästarna började jag redan som 9 åring hos min dåvarande kontaktfamilj, som i sin tid vart som min andra familj. Därefter har jag hållit på med hästar av och till men nu haft en regelbunden ridning. Men just nu är jag bosatt i en liten byhåla utanför Linköping där jag bor tillsammans med min sambo.

Inom ridningen har jag tre hästar jag tar hand om och som jag motionerar. En Varmblodig travare vid namn Lady, även hon som kommer synas mest. Sen motionsrider jag två stycken Nordsvenskar vid namn Malwa och Gusten. Utöver hästarna och deras egna hästkrafter läser jag även just nu till Lastbilschaufför, via yrkesvux och är förhoppningsvis klar till sommaren!

Blogg: http://sofievianden.horseteam.nu/
Instagram: Sessaans

Linnéa Widing

25 år, Gotland, Dressyr

Mitt namn är Linnéa Widing, jag är 25 år och är bosatt på en hästgård på Gotland. 
Jag är en satsande dressyrryttare som tävlar upp till FEI Prix S:t George med min häst Salza. Salza är ett sto född 2008 som jag har ridit in och utbildat själv och ambitionen är självklart att någon gång tillsammans rida Grand Prix. I övrigt så har jag ytterligare en ridhäst som jag utbildar inför tävling och sen så ska jag rida in min tvååring nu i höst.

Jag är även väldigt involverad i föreningslivet ideellt. Jag sitter med i styrelsen för både Wisby Ridklubb och för Gotlands Ridsportförbund, samt sitter som grenledare för dressyren. Utöver detta så håller jag lite träningar och så har jag ett heltidsjobb på Försäkringskassan i Visby vid sidan om.

Blogg: kommmer
Instagram: linneawidiing

Gintare Mullback

20 år, Borås, Distansritt

Jag heter Gintare Mullback och är född 1999. Jag är mycket intresserad av träningsfysiologi för häst. Jag flyttar från Borås till Jönköping i slutet av augusti. Jag har en häst som heter Coyt och en hund som heter Yago. Efter att ha hoppat av 2 olika gymnasium och haft ett sabbats år har jag nu bestämt mig för att försöka plugga upp mina gymnasiebetyg så jag kan plugga högskola. Jag adopterades från Litauen år 2008.

Om Coyt
Coyt, f 2009, e: Larkin u: Ronja
Coyt är en tinker/irish cob valack. Jag köpte Coyt 2014 från Norge. Vi tävlar i distansritt.
Coyt har 80 godkända kilometer. Mitt stora mål med Coyt är att få 250 godkända kilometer.

Om Yago
Corinnas Yago, f 2011
e: Corinnas Tristan u: Corinnas Siri
Yago är go och glad Schipperke. Vi har tränat lite agility ihop och tävlat lite smått men det har inte gått så bra tyvärr. Yago har genomfört BPH med mycket goda resultat. Yago kommer tyvärr inte bo med mig i Jönköping, han stannar kvar på gården i Borås hos familjen.

Blogg: kommer
Instagram: gintisliv och varldensmestatinkerhast