Nyheter

Sen uppdatering

Här kommer en liten uppdatering om vad som har hänt sedan vi uppdaterade senast! Irmeli har kommit in i gänget och bloggar hos Horseteam vi har ytligare en medlem som ska in i teamet, mer om det kommer. Vi är super glada att allt fler söker sig till Horseteam och vill vara med oss, vi är ju just nu en av få aktiva hästblogg portaler på marknaden. Vi jobbar varje dag med att förbättra och komma på nya idéer, värva in medlemmar och hjälpa/stötta varandra med allt från header till ridning och häst.

Våra bloggare har också varit ute och tävlat, våran bloggare och grundaren till Horseteam Marica Lindberg, har varit ut och tävlat, det blev två stycken 4 placeringar, GRATTIS. Hon har också blivit ambassadör för Galloping Goop Sverige, frågor om produkterna så hänvisar vi till henne! Våran andra grundare Mira Lindgren, blev i helgen Klubbmästare i Dressyr, Senior på sin egna häst Casanova, STORT GRATTIS till KM vinsten! Bra jobbat!

Våran bloggare Irmeli har börjat jakten mer intensivt till att hitta den rätta hästen, vet ni någon fin och bra häs tinärheten av Småland så hojta till, Irmeli är intresserad! Och så har vi våran andra bloggare om western ridning, Rebecka som har varit iväg på NSBA Celebration med trevliga resultat, bra jobbat! Bloggaren Sofia har hittat en till medryttarhäst, Hedda, det ska bli spännande att följa Sofie och den söta lilla fuxen i deras vardag! Ebba som bloggar på Carlstromequestrian.horseteam.nu har fått hem en foderhäst, Rock House Pebble en Irish Cob valack fldd 2012. Vi önskar er all lycka till!

Här hittar ni alla våra bloggare, ni hittar dom också i menyn på hemsidan!
Marica Lindberg – www.maricalindberg.horseteam.nu
Mira Lindgren – www.miranova.horseteam.nu
Sofie Vianden – www.freereinslady.horseteam.nu
Irmeli – www.equimme.horseteam.nu
Ebba Carlström – http://carlstromequestrian.horseteam.nu/
Rebecka Johansson – http://quartersisters.horseteam.nu/

Vill du också bli en i horseteam-teamet?
Det du behöver göra då är att skriva ihop ett litet mail om dig själv, ditt hästliv och skicka med några bilder till marica@horseteam.nu, så svarar vi inom 24h. Har vi inte svarat kan du kontakta oss på Facebook också eller Instagram. I mailet får du också väldigt gärna skriva med vad just du skulle kunna bidra med hos oss på Horseteam. Vi är just nu en liten hästbloggportal men vi växer oss sakta med säkert och blir större och större!

Bild från Mira Lindgren
Bild från Marica Lindberg

Bilder från Rebecka Johansson

Ebbas fina Pebble. Foto från Ebba Carlström
Foto från Sofia Vianden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *