Om Oss

Från idé till verklighet. Vi är två tjejer från Dalarna som står bakom den här hästbloggportalen och driver den framåt. Vi har lång erfarenhet av både bloggning, webbdesign och IT. Vi ville sätta igång ett projekt där vi vill samla hästtjejer och hästkillar på en hemsida, och då kom tanken på en bloggportal kom upp. Vi skapade då Horseteam som är vår alldeles egna bloggportal. Vi bjuder in hästmänniskor som vi vill ska blogga för oss och representera bloggportalen på bästa sätt. Här kan du läsa mer om oss bakom Horseteam.


Grundaren till Horseteam

Marica Lindberg, 25 år, Western ridning

Mitt namn är Marica Lindberg, en 25 årig tjej från Dalarna. Jag har bloggat sedan 11 år tillbaka och har varit med från första början, från när det blev populärt att blogga till idag när hästbloggvärlden inte är så stor. Tanken slog mig då att starta detta team och bloggportal för att få flera hästintresserade personer att delta och kämpa för att hästbloggarna ska få blomma igen.

Jag tror starkt på det här projektet och lägger ner mycket tid på det för att få det perfekt. Förutom det här projektet som många timmar går till så tränar och tävlar jag western, olika grenar som Western Horsemanship, Western Riding, Pleasure och gillar grenar som reining, trail och ko-grenar, jag har en Chihuahua på 3 år, sambo sedan 2010 och hus sedan 2016. 

Horseteams högra hand

Mira Lindgren, 28 år, WE & Dressyr

Jag är 28 år gammal, född och uppvuxen i Göteborg. Gick på Högskolan i Halmstad där jag pluggade till Webbdesigner innan jag hamnade i Dalarna på världens bästa jobb som supporttekniker på Esri Sverige. Jag extraknäcker också som frilansfotograf samt håller träningar, främst i dressyr, för ett gäng glada privatelever. 
Jag har tidigare jobbat som ridlärare på olika ridskolor och jag älskar att lära ut.

Jag har ridit sedan barnsben men aldrig haft råd att köpa egen häst förrän jag var vuxen. Dressyren ligger mig varmt om hjärtat, men så även Working Equitation. 

Min filosofi med min häst är att min häst ska kunna göra allt. Vill jag spontant åka och testa på något nytt, så ska det gå att göra. Och jag är hela tiden öppen för att testa nya saker, nya strategier och lägger ofta om fokus och mål.