Nyheter

Ny teammedlem

Med dunder och brak så värvar vi nu in Sofie Vianden till vårat team med hennes medryttarhäst Lady P.S född 2000. Sofie rider mycket i halsring, dom busar i skog och mark och har roligt tillsammans. Inte nog med att dom rider i halsring, Sofie tillverkar sina egna halsringar och grimmor till hästar! På fritiden pluggar hon till CE körkort. En tjej som inte bara nöjer sig med riktiga hästkrafter på 500kg hon sysslar också med stora lastbilar!

Vi välkomnar in Sofie och Lady in i vårat horseteam och vi kommer alldeles snart att presentera hennes blogg, Mira har haft lite tekniskt strul så vi återkommer med Sofies blogg så snart den är skapat och i ordning! Så länge kan ni besöka Sofia på Instagram: Sessaans heter hon där 🙂

Glöm inte bort att även du kan bli med i Horseteam. Det enda du behöver göra är att skicka ett mail till oss, marica@horseteam.nu eller kontakta oss på Instagram (horseteam.nu) eller Facebook (horseteam). Går också bra att skriva till Marica privat på messenger, Marica Lindberg. 🙂 I meddelandet eller mailet vill vi ha en presentation om dig och din häst, ditt hästliv och vad du sysslar med utanför hästarna. Skicka gärna med bilder också! Så hör vi av oss till dig inom 24h!

Sofie och Lady
Sofie och Lady

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *