Nyheter

Allt tar tid

Lanseringen av bloggportalen har gått riktigt bra och vi har hunnit starta och komma igång med mycket. Ännu är inte allting helt klart och det hoppas vi att ni har överseende med! Det är små fix med hemsidan som ska fixas och så ska vi självklart ta in flera bloggare till bloggportalen.

Jag som bloggat på många olika portaler genom åren tycker det känns fantastiskt att styra sin egna och driva den framåt tillsammans med min kollega Mira. Vi slår ihop våra huvudet och tänker tillsammans och resultatet har hittills blivit det det ni ser här på hemsidan.

Men nu börjar jakten på flera bloggare och även jobbet med att fastställa hemsidan är prio för oss. Men vi jobbar stenhårt och så fort vi hinner och kan med att allting ska vara helt klart till 100%!

Är du nästa bloggare för Horseteam?

Är du en hästfrälst tjej eller kille som älskar kombinationen hästar och bloggning? Då tycker jag absolut att du ska skicka in ett mail till oss med en presentation om dig själv, din häst/dina hästar, samt vilka discipliner du tränar/tävlar inom. Vi har inget krav på att du ska ha egen häst eller tävla på hög nivå. Du är välkommen med din ansökan om du så rider på ridskola, har medryttarhäst, har egen häst, tävlar på hög nivå, tävlar på låg nivå, eller bara rider i skog och mark. Vi läser gärna igenom era presentationer och väljer ut dom eller den som vi känner att vi vill ska representera vår bloggportal och blogga på våran bloggportal. Vi väljer med omsorg och vi väljer dom så vi känner att vi kan lita på som bloggare för Horseteam.

Med Vänlig Hälsning

Marica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *